Fredag 27 April

Vi vaknade och hela familjen packade klart sina väskor inför helgens lilla weekendtur.

Vid halv tio så åkte vi upp till Göteborg och Säve flygplats. Vi checkade in och tog lite dricka och smörgåsar på flygplatsen innan vi skulle lyfta.

12:30 Flyget lyfter mot Budapest och vi fick faktiskt platser intill varandra. Tur vi inte betalade de extra avgifterna för att få gå ombord först. Det är ju alla de extra avgifterna som gör det så krångligt med Ryan air.

15:30 Landar i Budapest och vi går för att hämta ut våra väskor. Därefter så går vi ut ur terminalen för att försöka ordna en taxi till Hotellet.

16:30 Framme vid Novotel Budapest Centrum och checkar in. Vi får två jättefina rum och barnen tar ett medan jag och Britta tar ett rum. Barnen upptäcker att det är fritt WiFi på hotellet så att de kan använda sina Iphones.

Efter att vi packat upp lite så byter vi kläder och ger oss ut i värmen. Det är +27 grader varmt och solsken.

DSC09876DSC09877DSC09878DSC09879

Vi går ner mot centrum och till slut så stannar vi vid en restaurang och beställer in lite mat och god dricka. Sedan fortsätter vi ner mot Donau och går längs floden en  bit innan vi viker av upp mot centrum igen. Vi går och tittar i lite butiker och stannar till på ett cafe för lite kaffe och glass.

Sedan är vi ganska trötta och går in i en Spar butik och köper med oss lite läsk, öl och chips. Vi går tillbaka till hotellet och sätter oss på rummet och myser lite innan alla är så trötta att de vill sova.

Det här inlägget postades i Hemma, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s