SSM långdistans

Vi vaknade ganska tidigt och åt en lättare frukost för att sedan börja göra oss redo inför dagens tävlingar. När vi närmade oss lunch så lagade jag lite äggröra, köttbullar, prinskorv och vita bönor. Efter detta så åkte vi iväg mot Atteköp där tävlingarna skulle hållas.

Först ut idag var jag på min H40 bana som skulle vara 7,5 km. Jag joggade lite fram och tillbaka för att värma upp medan det började smådugga och åska. Det började ganska bra trots att jag blev omsprungen av en som startade 2 minuter efter innan jag hunnit fram till första kontrollen. 3:e kontrollen bommade jag lite. Sen tycker jag att det gick hyffsat resten av banan även om jag till slut hamnade sist. Men 1:30 för att springa 10 km kuperad terräng med mycket ris och bröte tycker jag är bra. Jag blev ju även ifrån sprungen av Elins pojkvän.

SSM publiktävling långdistans

Britta sprang D40 klass och gjorde ett hyfsat lopp. Men hade det inte varit för någon bom så hade hon placerat sig högre upp.

Oscar sprang H12 och gjorde ett jättebra lopp utan några bommar. Han var näst bäste Hallänning idag och var jättenöjd.

Linnea sprang ju D15 i SSM klass och sprang in på en 6:e plats. Men hade hon inte gjort bommen på 2:an så hade hon kunnat komma 3:a. Vilket är jättebra i det motståndet.

Efter tävlingen  så åkte Linnea med alla ungdomarna till Förslöv där de skulle övernatta och äta mat. Jag, Britta och Oscar åkte tillbaka till campingen i Torekov. Där duschade vi innan jag gjorde lite våfflor. Sedan skulle vi bara invänta Elin och Mattias.

När de väl kom så promenerade vi in till hamnen i Torekov där jag hade bokat bord på Hamnkrogen.

Vi började med att äta lite förrätt. Jag åt Toast Skagen, Britta Löjromstoast och De andra åt vitlöks bröd.

Till huvudrätt så åt jag och Oscar kokt rödtunga, Britta åt Hälleflundra medan Elin och Mattias åt Kalvfile.

Det var jättegod mat och vi promenerade mätta tillbaks till husvagnen där vi satt och pratade en stund innan Elin och Mattias åkte hem.

Det här inlägget postades i Hemma, Orientering, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s