Tisdag 17 Januari

När Britta och Oscar åkt iväg till Halmstad för att operera bort hans polyper och mandlar så gjorde jag mig klar för en träningsrunda.

Tog på mig rullskidorna och åkte bort mot Morup och vidare mot Tvååker. Det var vindstilla och disigt, så det var ganska skönt väder att åka i. Stannade till i Tvååker och tog en energibar och lite att dricka. Sedan fortsatte jag mot Långås och därefter ner mot Bölse och Sandkärr. Sen var det bara sista biten kvar hem. Kändes väldigt bra i armar och axlar idag. Totalt blev det 30,4 km på 2hr 28 min.

Hem och duscha och ta det lugnt en stund.

Senare på eftermiddagen så åkte jag och Linnea in till klubbstugan där Peter och anton Hagström slöt upp. Vi joggade 2 varv på slingan dvs 5,8 km på 35 minuter.

Efter detta så var det dags för möte i klubbstugan angående O-ringen. Hur vi skulle utbilda funktionärer och annat.

Väl hemma så satte vi oss och såg på Handboll medan vi väntade på besked om Oscar. Till slut så fick jag tag i dem och fick höra att det varit lite komplikationer efter operationen. Men nu var allt bra och han skulle få åka hem. Men han får bara äta kall mat och helst flytande de första 3 dagarna. Så nu får han hålla sig till glass och youghurt i några dagar.

Det här inlägget postades i Hemma, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s