Terräng DM

Idag så åkte jag  Britta och Linnea upp till Varberg för att springa terräng DM

Jag och Peter Hagström skulle springa H40 klassen och Britta D40 vilka var 8 km.

Johan H sprang M19

Linnea och Helena sprang F15

Anton H sprang P17

Ungdomarnas banor var 4 km. Vi hade gemensam start och skulle springa en slinga som var 2 km lång.

Det gick hyffsat de 2 första varven när man hade några att springa tillsammans med. Jag sprang de första varven på 10 minuter sedan gick det segare på 3:e varvet när jag inte hade någon i närheten att springa mot. Tempot gick ner till 11 minuter på det varvet. Vid sista varvningen så kom en tjej ikapp mig och jag försökte hänga på så bra jag kunde och sprang även sista varvet på 10 minuter. Min sluttid blev 41:31 och jag vann H40 klassen, men fick inget pris eftersom FOK inte är medlemmar av friidrottssektionen.

Britta bröt efter 3 km pga känningar i knät.

Resultat

Detta inlägg publicerades i Hemma, Löpartävling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s