Julnattcup

27 December 2010

Hela familjen åkte in till klubbstugan för att vara med på den årliga julnattcupen. Vilket är nattorientering med efterföljande ärtsoppa i klubbstugan. I år var det gott om snö och -14 grader kallt.

Jag skulle ge mig ut på en 5 km bana och hängde med i täten. Fram till 5:e kontrollen så låg jag på en 2:a plats men där efter gjorde jag ett dåligt vägval och blev omsprungen av vissa. Kom ikapp dem igen och det var väldígt jobbigt att andas i kylan. Gjorde sedan ytterligare ett dåligt vägval och fick aldrig riktig kontakt med ledaren igen. Sprang i mål på tiden 34:45 och endast 1:30 efter segraren. Hade då sprungit 6,2 km.

Efter detta så blev det en varm dusch och lite ärtsoppa och utdelning av medaljerna från årets klubbmästerskap. Oscar vann både långdistans och medeldistans i H10. Elin fick en 1:a plats och en 2:a plats. Britta fick 1:a plats i långdistans.

Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s