Söndag 19 December

00:00 Kommer på vakt och fortsätter lastningen. Hoppas det blir den sista för mig i år…

06:00 Fortfarande en del kvar att lasta men jag går och lägger mig.

12:00 Kommer på vakt när vi passerar Gjona. Fortsätter söderut och när vi passerar Jektevik på Stord så sjösätter vi MOB-båten för att skicka hem elektrikern som ska hem och fira jul.

18:00 Går av vakten strax innan Haugesund och går ner för att äta lite svinestek. Efter maten så sätter jag mig i mässen och tittar på finalen i Handboll mellan Norge och Sverige. Ser ljust ut för Sverige när jag kommer, men skepparn säger att om Sverige vinner så får jag inbte åka hem. Så det blir till att sitta och heja på Norge med fingrarna i kors. När sedan väl Norge tar hem segern så går jag upp för att börja med städningen av min hytt. Sen är det bara att lägga sig och sova lite igen.

Detta inlägg publicerades i Bergen Nordic. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s