Torsdag 28 Oktober

Jag, Britta och Elin åkte in till klubbstugan för ungdomsträning med FOK.  Idag skulle vi köra lite fartlek. Vi började med att värma upp i 1 km innan vi stannade för att stretcha lite. Sen ställde vi upp oss på ett led och började jogga i lugnt tempo. Sedan skulle den som var sist sprinta förbi allihopa och börja jogga längst fram. Vi fortsatte så i 1 varv innan vi bytte till att man skulle springa slalom mellan alla tills man var längst fram. Detta utfördes i ytterligare 1 varv innan vi började med 1/2 varvs nerjogging och sedan jogga tillbaka till stugan. Jag fortsatte ytterligare 1/2 varv och det blev därför 8,5 km på 58 minuters träning.

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s