Stafett DM

Söndag morgon så åkte vi till Ätran för att springa stafett-DM. Elin skulle springa första sträckan i FOK’s 3:e lag i HD16. Linnea skulle springa 2:a sträckan i 1:a laget. Vi hade inte toppat något lag utan ställde upp med 3 lag istället.
Elin gjorde ett fint lopp med någon bom i början men sprang in på 8:e plats precis före Johanna i 2:a laget.
Linnea bommade lite i början men sprang in på 7:e bästa tiden av både killar och tjejer.
FOK’s ungdomslag slutade på 5-7-8 plats av 11 startande lag. Så det var 3 jämna lag vi fått ihop.

Jag skulle springa i FOK’s 4:e lag i  H21. Vi ställde upp med 5 lag totalt.
Albin växlade över till mig på en 10:e plats.
Jag började med att bomma 2:a kontrollen men sen var det bara att springa på. Jag försökte hålla så högt tempo som jag orkade och växlade sen över till Sven-Åke på en 15:e plats. Sven-Åke plockade sedan ytterligare en placering och vi kom på 14:e plats och som 3:e FOK lag.
Jag hade verkligen tagit ut mig för jag hade en snittpuls på 180 och maxpuls på 189.

Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s