Tisdag 25 Maj

04:45 Blev upphämtad av taxi som körde mig till stationen.

05:19 Tåg från Falkenberg till Göteborg.

06:20 Taxi från centralstation till Landvetter. Incheckning och sedan lite frukost innan planet lyfter.

07:45 Flyg till Frankfurt där jag skall byta. När jag sitter där på flygplatsen får jag ett sms att båten har ankrat utanför rotterdam i väntan på en annan båt.

11:35 Flyg till Amsterdam.

13:09 Tåg från Schiphol in till Rotterdam.

Tillbringar eftermidagen med att gå runt i Rotterdam och se på stan samt äta lite mat. Senare så tar jag en taxi till Seamens club i väntan på båten som skulle komma in vid 22 tiden. Där sitter jag och dricker en läsk och surfar lite på internet när kapten på Vingatank ringer och säger att de inte får komma in förrän imorgon bitti. Så agenten har beställt ett hotellrum inne i Rotterdam åt mig, han kommer strax därefter och hämtar mig och kör in mig till hotellet.

Detta inlägg publicerades i M/T Vingatank. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s