Tisdag 18 Maj

Tjogetträning

Jag sprang en 7 km bana och hängde bara med killarna till 1:a kontrollen. Men när jag kommer fram till 2:an så är jag faktiskt först pga att de har gjort fel vägval. Sen springer de ifrån mig igen, men det gör inget för även denna gången springer jag rätt på kontrollen och är först. Därefter så hänger jag Kjell-Ove och Rasmus ända till målet och är endast 200 meter efter dem. Det blev 7,5 km på 43 minuter vilket gjorde mig helt slut.

Elin hade hängt med bra på 5 km banan och sprang in på en 3:e plats efter Karl-Uno och Hasse.

Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s