Söndag 28 Mars

Ligger på Rivöfjorden och väntar på att få komma in och lasta. Efter många telefonsamtal och ändringar så får vi till sist klartecken för att komma in och lasta. Passar perfekt för Vingatank kom till kaj klockan 13:00 och jag ska dit och lösa av Ronny.

18:10 Ankaret lätt och vi går sakta in mot kaj.

19:30 Förtöjda vid kaj 520 i Skarvik och jag går bort till Vingatank för att lösa av Ronny ifall han skall iväg med ett tåg eller något ikväll. Men efter att ha varit borta där och haft genomgång så får jag besked att hans buss inte går innan 3 inatt och lossningen inte kommer vara klar innan fram på morgonen. Så jag tar och går tillbaka till Vinga Safir för att bli avlöst av Björn. Efter ytterligare en genomgång så kan jag gå tillbaka till Vingatank och krypa till kojs.

Detta inlägg publicerades i M/T Vinga Safir. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s