Torsdag 18 Februari

Vaknar och ser att vi nästan är framme vid Trubaduren. Har ju kört med reducerad fart så att vi inte ska vara framme innan frukost.

09:25 Efter många försök kommer vi äntligen in till kaj, det var en del is som kom emellan kajen och båten vilket gjorde att vi fick problem.

Ängön kommer till kaj samtidigt så jag går bort en sväng och hälsar på Sven-Erik. Skoj att komma ombord och titta på den gamle båten. Men den är fortfarande lika fin om inte lite bättre. Mangard Olsen hade blivit glad om han fått se den i detta skicket.

Ängön Dec 05

Visserligen en gammal bild men det är inte så stor skillnad.

Hade tänkt spela lite spel på facebook men uptäcker att Sea IT har spärrat alla spel på nätet nu med. Snart kan man väl inte använda nätet till något alls. Radio har de ju stoppat för länge sedan. Fillipinarna blev väldigt besvikna nu när de inte kunde spela något på datorn längre. De kan ju lika gärna stoppa internet för båtarna så kanske de kommer upp i den bandbredden som de påstår att de kan leverera. Men vad man då ska med bandbredd till det kan man ju fråga sig????

21:00 Färdiglastade och vi avgår och sätter kursen utöver det snöar kraftigt och sikten är inget vidare. Tar böttöleden ut och när vi passerar Vinga så går jag och lägger mig.

Detta inlägg publicerades i M/T Vingatank. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s