Hylte 2-mil

Jag och tjejerna åkte till Hylte för att springa en ultralång orienteringstävling.
Linnea gav sig iväg först på en D12 bana där hon hamnade på 9:e plats av 14 startande och 2:a av hallandstjejerna.
Sedan gav jag mig ut på en H40 bana. Det gick inget vidare och jag sprang fram och tillbaka över mossarna. Själva orienteringen gick bra förutom bommen på första kontrollen, men som sagt var så tog mossarna ut sin rätt. På sista slingan så fick jag kramp i vaderna och efter 17 km så bröt jag och gick tillbaka till TC. Jag hade tillryggalagt 18,3 km på 2:28 när jag kom tillbaka till TC och gick till duscharna.
Elin sprang en D14 och hon gjorde jättebra ifrån sig ända tills sista slingan där hon bommade en kontroll och halkade ner i placeringar. Hon kom i mål på 12 plats av 14 startande och blev därmed 5:a av hallandstjejerna.
Efter tävlingen så åkte vi till Laxbutiken i Heberg och åt middag som avslutning på helgen.
Det här inlägget postades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s