Närtävling

Onsdag kväll så arrangerade Halmstad OK en när tävling vid Grötvik.
Jag och Britta åkte ner för att springa var sin bana. Britta valde en Ö3 och jag valde en Ö4. Men som vanligt när jag är här nere och springer så gjorde jag 2 jättebommar och sprang 7,1 km på en 4,8 km bana på 57 minuter. Men jag fick ju lite löpträning i alla fall…..
Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s