Tisdag 19 Maj

Började dagen med att åka till Göteborg för att gå en 2 dagars kurs på Chalmers för att få ett Ship Security Officer certifikat. Kursen slutade 17:00 och jag körde direkt hem för att hämta Elin och Oscar. Linnea hade fotbollsträning och Britta jobbade. Vi åkte in till klubbstugan för att var med på årets första tjogetträning. Elin sprang en 3 km bana på 41 minuter och jag sprang en 7 km bana som blev 9,4 km på 80 minuter.  Jag tappade klungan på väg genom tätskogen när vi var på väg till 3:e kontrollen, det var synd för benen känndes bra idag och jag kunde nog hängt med dem annars.
Det här inlägget postades i Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 19 Maj

  1. a skriver:

    t o m jag har varit ute och sprungit i dag,men det är glest mellan gångerna så det går ej så fort.ha det bra!

  2. Thore skriver:

    Öknens torra sand 2004Jag vandrade i öknens torra sandOch trodde jag skulle komma till SamarkandMen när jag såg ut mot horisontens blodröda randMöttes mina ögon av en våldsam brandMin vandring kom ej till en Oas, nej den kom till ett annat landDessförinnan rann sanden ut mellan fingrarna i min vänstra handSkit samma, nu är det jul och jag tar en liten tår på tandÖknens kameler ruskar på huvudet iblandJag undrade stilla hur dessa ord kunde bilda detta bandLycklig är den som får pengar uti sin handVågorna böljade sakta in mot stenig strandOch jag kisade med mina ögon lite grandHorisonten var satt i brandMusiken till detta opus skall vara SarabandSpelat av ett jazzigt New OrleansbandThore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s