Lördag 21 Mars

Efter frukosten så åkte vi en sväng till Gekås för att handla. När detta var överstökat så släppte Britta och barnen av mig vid tåget så att jag kunde åka till jobbet. Väl framme i Göteborg blev jag hämtad av Jörgen för vidare transport ut till Skarvikshamnen där jag skulle mönstra på M/T Vingatank. De låg förtöjda vid kaj 519 och lastade 2500 ton IF 380. Fick träffat övriga i besättningen och kocken blev väldigt glad över att se mig igen. Vi var tillsammans på Vinga Safir under en vecka när jag vikarierade där.
Satte mig vid datorn för att se över alla papper och checklistor som skall fyllas i.
19:30 Färdiglastade och Walleniusbåten Tarifa hade förtöjt på kaj 601 så vi flyttade över till dem. Jag fick äran att köra båten för första gången och märkte med en gång att det var en betydligt större och tyngre båt än vad jag var van vid.  Det var väldigt krångligt att förtöja på utsidan Tarifa eftersom bunkerporten satt så långt akterut.
20:20 Förtöjda på utsidan Tarifa och kunde börja koppla slangen m.m. Nu kunde jag gå ner och lägga mig i väntan på att bunkringen skulle bli klar.
Detta inlägg publicerades i M/T Vingatank. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 21 Mars

  1. a skriver:

    Jaha,då har du några veckors jobb framför dig.Brukar du byta båtar,eller är det en tillfällighet?Samma rutt?ha det bra!anne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s