Julbackträning

Jag och Linnea åkte in till klubbstugan för att vara med på julbackträningen. Det var många som ville vara med och springa av sig lite julmat ca. 20-25 stycken. Vi började med at värma upp bort mot golfbanan där vi sedan sprang efter egen förmåga slingan runt mördarbacken. Det blev allt mellan 2-6 varv på 30 minuter. Linnea sprang 1 varv på stora slingan och 4 på den lilla. Jag sprang 3 varv på den stora slingan. Sedan blev det nerjogg tillbaka till stugan. Jag fick ihop 7,9 km på 51 minuter så nu får jag nog plats med ett lass julmat till.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s