Långpass

Jag och Elin åkte ner till RBU torpet för att vara med på klubbens långpass. Det var lite dålig uppslutning idag, endast Jag, Elin, Henrik B, Johan H och Karl-Uno. Vi startade i ett lungt tempo som vanligt och sprang en slinga som var väldigt backig. Efter 4 km så sa jag till de andra att de kunde öka farten om de ville så skulle jag och Elin ta oss runt ett varv på slingan själva eftersom vi hade den utritad på en karta. Vi fortsatte i ett lungnare tempo och tog en kort paus vid Långesjö för att få i oss en energibar. Sedan fortsatte vi och kom tillbaka till RBU torpet efter 1:14 och hade då sprungit 9,1 km. Elin tyckte det hade varit jobbigt med alla backarna, men jag tyckte hon hade sprungit på bra hela tiden. Banan är uppritad av Mikael Martinsson inför hans Lidingölopp så den är väldigt backig, hade enligt min klocka ca 460 meters stigning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s