Backträning

Idag så var det träning med ungdommarna i orienteringsklubben och vi skulle köra ett backträningspass. Började med att jogga bort mot slingan där vi stretchade lite innan vi joggade vidare till backen.  Där körde vi 10 gånger uppför backen i full fart och joggade ner. Efter detta så blev det lite nerjoggande för att rensa kroppen. Totalt sprang vi 5,6 km på 44 minuter. Även lille Oscar sprang och gjorde det väldigt bra, fast han sprang inte hela backen upp. Det märks en väldig skillnad på ungdommarna jämfört med förra hösten när vi började med dessa intervallträningar. Börjar ju till och med bli svårt att hålla jämn fart med 14 åringarna nu.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s