Långpass

Idag så hade jag tänkt ge mig ut på ett långpass men pga att det blåste så mycket så kortade jag ner det lite och sprang endast 14,8 km på 1:28. Att springa längs stranden och från Hule ner mot Olofsbo och Morups tånge känndes i kroppen eftersom det blåste så mycket. Men annars så känndes det bra i kroppen och nu kan snart långpassen med klubben börja igen för nu känner jag mig redo.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s