SPRINGA!!!

ÄNTLIGEN!!!
Efter vakten idag så tog jag på mig träningskläder och sprang 9,1 km på 51 minuter. Skönt att komma till ett ställe där man får gå iland utan massa övervakning och vaktposteringar med ID handlingar m.m. Så Harstad är jättebra att gå iland och springa eftersom det är så centralt så man kan springa in till byn.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till SPRINGA!!!

  1. a skriver:

    Ja det måste kännas skönt att känna lite fast mark under fötterna,hoppas du hade det lika soligt och fint  som vi har det här i södra sverige i dag.Harstad ligger väl i Troms i Nordnorge,så det måste väl vara vackra vyer där.Det är väl en skön känsla att springa med de höga bergen runtomkring sig och bara de och  himlen och havet som ser en,då känner man sig nog som ett litet sandkorn i öknen…Har ni något gym på båten?(roddmaskin kanske)anne,som ska cykla til jobbet nu för em-kvällsskift

  2. peter skriver:

    Ja det är skönt att komma iland emellanåt.
    Nej solen lyste med sin frånvaro idag och fick lite duggregn istället men det är bara skönt när man springer.
    Det enda vi har ombord är en träningscykeln som står i min lilla hytt. Det är nämligen bara vi styrmän som håller på med lite träning. Men jag tycker bättre om att springa än att cykla så det får bli en tur på land när det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s