Långpass Fredagen den 15 Augusti

Skulle på kräftskiva i Läjet så Britta och barnen tog bilen medans jag sprang upp dit. Det var 18,5 km och tog 1 timme och 52 minuter. Tog det ganska lugnt eftersom det var varmt och länge sedan jag sprang så långt. Men det gick jättebra att springa och när jag kom fram så hoppade jag i poolen.
Mottagnings komiteKräftkalasKräftkalasKräftkalas
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Långpass Fredagen den 15 Augusti

 1. a skriver:

  Semester förstår jag.
  Låter långt att springa,men du kanske har vanan inne?har du sprungit Marathon någon gång?
  Jag springer som längst 1mil,men det var ett tag sen nu.
  Kräftor åt vi i går,hemmafiskade,jättegoda!
  ha det bra!
  anne

 2. peter skriver:

  Nej det var inte så långt men marathon är inget jag vill göra eftersom jag egentligen inte tycker om att springa på asfalt. Springer helst i terrängen . Är det något så är det Boston marathon där min syster bor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s