Tjogetträning

Så var det dags för sista tjogetträningen innan tävling och alla vill visa vad de kan för att komma i första laget. Jag skulle springa en 7 km bana eftersom jag är uttagen till en 6500 meters bana på tjogett. Hängde med toppkillarna till 1:a kontrollen och då gick det undan, vi hade ett tempo på 3,20min/km så det skulle jag aldrig orka hänga med i. Släppte toppen och lät de andra göra sina val, jag tappade bort de andra men vid 5:e kontrollen var jag ikapp igen och släppte dem inte mer. Det blev 8,59 km på tiden 1:01 och jag var helt färdig efter loppet och värmen.
Britta och tjejerna sprang 3 km banan och Britta gjorde som vanligt ett snabbt lopp.
Det här inlägget postades i Orientering. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tjogetträning

  1. Bengt skriver:

    Hoppas att jag får kondis jag med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s