Vasaloppet

Blev inspirerad av vasaloppet och gav mig ut på en löpar runda, men det blåste så mycket så jag kortade ner den till 9 km och var ute i 54 minuter. Istället sate jag mig på träningscykeln och cykla i en timma det blev 19,6 km.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vasaloppet

  1. Ninni skriver:

    Inspirerad av Vasaloppet – jag som bara blir trött av vasaloppet 😉 Nejdå skmt å sido.Kikade in igen till ditt space och kikade på foton, och konstaterade att det blir säkert ett sammansvetsat kul gäng ombord på båtarna?! Eller? Säkert skoj för din familj att kunna "följa med" hemifrån då du är på jobb! Duktiga barn såg jag som orienterade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s