Fredag 22 Februari

02:00 Går på vakten igen och det blåser ca 16-20 m/s, fast det mærks inte så mycket hær inne mellan fjællen. Vi skall fortsætta ner till Mongstad och ankra eftersom kajen ær upptagen.
06:25 Ankrar på fonnesflaket och væntar på ledig kaj. Det blir nog inte innan i eftermidag.
14:00 Går på vakt och vi ligger fortfarande till ankars. Vi tænkte dærfør hålla lite øvningar idag. Vi børjade med brandøvning på dæck dær vi provkørde skummet, sedan blev det livbåtsøvning dær hela besættningen sammlades på bryggan och medtog material och sedan intog våra platser i fritt fall båten. Vi slæppte aldrig båten i sjøn eftersom det finns risk att någon skadas. Sedan blev det samling på bryggan før genomgång av ISPS.
Senare på eftermiddagen fick vi samtal om att vi ska ha alkohol och drogtest vid ankommst. Så nu blir det till att dricka mycket kaffe så man klarar av att pinka.
19:35 Lättat ankare och går in mot kaj.
20:15 Förtöjda vid kaj 3i Mongstad för att lasta full båt med diesel. Jag går av vakten för att äta lite innan jag ska lämna urinprov. Men det gick braoch jag kan gå och lägga mig nu. Förhoppningsvis är vi på väg när jag vaknar.
Detta inlägg publicerades i M/T Bergskald. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s