RA sport cup

Jag och Elin åkte till Ullared för att vara med i DM medeldistans vilken ingick i RA sport cup. Jag stack iväg på en H35 som inte gick något vidare jättebommade treans kontroll och stämplade fel på tolvans. Men jag var i gott sällskap, ytterligare 2 FOK’are gjorde samma sak. Min bana blev 5,9 km på tiden 1:14.  Elin sprang en D12 som blev 3,5 km på tiden 52 minuter vilket gav henne en 12 plats av 14 startande. 
Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s