Naturpasset

Efter att ha lämnat barnen i skolan körde jag till Åkulla för att springa en runda på FK Friskus naturpass. Det är fin terräng at springa i och jag tog en runda som blev 4,4 km på tiden 48 minuter. Det var lite segt i början innan träningsvärken från igår börja släppa. Missade endast en kontroll som jag först sprang förbi på fel sida gärdsgården, men när jag kom till nästa korsning upptäckte jag missen och fick springa tillbaka. I övrigt gick allt bra och vädret var kanon. 
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s