Etapp 2

 lyser solen men allt är fortfarande lerigt och blött. Cykel till arena  3 km. Sedan går jag och Oscar 800 m till hans start där jag skuggar honom på en inskolningsbana som är 2,4 km lång på tiden 30:49 där han blir 93:a av 192 stycken. Sedan blir det till att springa 2,7 km till min start och springa en bana som är 11,6 km lång på tiden 2:14:50 där jag har tre rejäla bommar och slutar på en 50:e plats av 53 startande. 
Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s