Fredag 20 Juli

09:00 Såg just på AIS att Onyx redan hade lämnat Sillamäe, så det verkar ha gått bra med lastningen. De har nu ca 3 dygn i sjön till Köpenhamn eller Århus i Danmark. De hade inte fått besked vart de skulle med lasten än.
Fick just besked från Ronny att de lämnade Sillamäe klockan 07:30, det blåste ganska kraftigt och de gjorde endast 8 knop för tillfället. Destination var Köpenhamn. De räknade med att vara framme klockan 22:00 på måndag kväll, men vi får väl se vad de får för väder. Med 8 knop tar det säket 5 dagar.
Detta inlägg publicerades i M/T Onyx position och resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s