Klubbmästerskap i långdistans

Åkte till Galarekullen vid Grimsholmen för att springa klubbmästerskap i långdistans. Jag och Linnea startade 18:02 Linnea glömde passa kartan och gjorde några missar, så hennes bana blev 4300 meter och tiden 51:20.
Jag sprang H35 och började bra, men på väg till 2:an bommade jag och hamnade vid 4:an utan att märka det först och stämplade och börja leta efter 3:an. Efter 10 minuters letande upptäckte jag mitt misstag och sprang mot 5:an istället. Därefter gick det riktigt bra tills jag skulle ta 13:e kontrollen och hamnade tillsammans med 7 stycken FOK are som också letade efter den. Till slut med en tid på 30:50 mellan kontroll 12 och 13 så hittade vi den. Sen var det bara 2 kontroller kvar och de satt som jag ville. Slut tiden blev 1:43:27 och distansen 10 km.
Elin sprang ut 18:08 och hade en svår bana och var dessutom en av de som letade efter samma kontroll som jag där hon också fick 30 minuter mellan sina kontroller. Hon sprang in på 1:37:18 och distansen 4500 meter.
Britta startade 18:28 och kom fel på väg mellan 1:an och 2:an.sedan hade hon problem att träffa samma kontroll som jag och elin. Hon fick sluttiden 1:27:11 och distansen 5300 meter.
Summeringen av det hela var att det var som vanligt vid Galarekullen "skitsvårt".
Det här inlägget postades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s