Städning och shopping

Idag börjades dagen med kaffe och youghurt innan jag gick över till Smaragd för att följa med Ove och Patrik och proviantera. Under tiden hade Rickard ombord elektromotor för att fixa last och ballast pumparna. Ronny vaskade bygget och däck, medans Dennis vaskade uppe på bryggan och i trapphuset. När jag kom tillbaka åt vi middag och sedan åkte jag och Ronny för att hämta vaskemedel och regnkläder samt stövlar på DFS i fiskebäck. Resten av dagen tillbringade jag med att städa min hytt och toalett, det var väldigt vad där var smutsigt. Nu är det läggdags och jag hoppas att det dyker upp någon last snart.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s